× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Μυτιλήνης Παντελέων Π. Βερρής

Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Μυτιλήνης Παντελέων Π. Βερρής

Το Λογιστικό γραφείο του Παντελέων Π. Βερρή στη Μυτιλήνη στην οδό Αγ. Θεράποντος 6 παρέχει, με πλήρη επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελεσματικές υπηρεσίες σε λογιστικά, φοροτεχνικά, μηχανογραφικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Δεν είμαστε απλά ένα ακόμη λογιστικό γραφείο, αλλά είμαστε συνεργάτες της εκάστοτε επιχείρησης, όπως και του εκάστοτε πελάτη – μη επιχειρηματία που αποφασίζει να μας εμπιστευτεί τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Στο γραφείο μας, έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και την εμπειρία, θα σας συμβουλέψουμε ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν έχετε ένα όραμα για την επιχείρησή σας, θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Γνώμονας λειτουργίας μας η βέλτιστη εξυπηρέτηση

Με γνώμονα λειτουργίας μας την βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, βλέπουμε τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για να καλύψουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα τις φοροτεχνικές και όχι μόνο απαιτήσεις που δημιουργεί η σύγχρονη ελληνική οικονομική πραγματικότητα.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τετράπτυχο, Αξιοπιστία – Εμπειρία – Υψηλή Κατάρτιση – Εντιμότητα. Έχουμε έτσι  τα εχέγγυα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας που δεν θα βρείτε σε άλλα λογιστικά γραφεία.

Ο παρών ιστοχώρος δημιουργήθηκε όχι μόνο για να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία και τις υπηρεσίες μας αλλά για να αποτελέσει και ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης και αναζήτησης πληροφοριών και λύσεων.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας προτρέπουν με την εμπιστοσύνη τους να ανεβάζουμε τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Γνώμονας λειτουργίας μας η βέλτιστη εξυπηρέτηση