...Το σημαντικότερο ερώτημα για την δουλειά σου δεν είναι "πόσα παίρνω", το πιο σημαντικό ερώτημα είναι "σε τι εξελίσσομαι"


Γιατί σε λογιστικό γραφείο Γιατί σε εμάς Υπηρεσίες προς ιδιώτες Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις

ΠρωτοσέλιδαΡαδιόφωνο

Home Αρχική Γιατί σε εμάς

Γιατί σε εμάς

Γιατί σε εμάς

 

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να εμπιστευτείτε ένα λογιστικό γραφείο για τις λογιστικές, φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις σας, τόσο απέναντι στο κράτος όσο και προς άλλες επιχειρήσεις θα βρεθείτε απέναντι από έναν μεγάλο αριθμό επιλογών.

Τα κριτήρια για την επιλογή σας θα βασίζονται προφανώς στην αξιοπιστία του υποψήφιου γραφείου, τη φήμη που έχει, τις συστάσεις άλλων πελατών, τοπικούς περιορισμούς και βέβαια το κόστος.

Το Λογιστικό γραφείο του Παντελέων Π. Βερρή είναι αναμενόμενο να βρεθεί ανάμεσα στις πρώτες επιλογές σας σε περίπτωση που η έδρα της επιχείρησής σας βρίσκεται στον ευρύτερο Δήμο της Μυτιλήνης. Η θέση του γραφείου μας στη κέντρο της πόλης δίπλα στις δημόσιες υπηρεσίες της πρωτεύουσας του Νομού Λέσβου στη Μυτιλήνη μας δίνει το πλεονέκτημα να εξοικονομούμε χρόνο στην διεκπεραίωση των υποθέσεων και να διευκολύνουμε τους πελάτες μας που θέλουν να μας επισκεφτούν στην έδρα μας. Είναι σίγουρο ότι όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στους πελάτες μας τόσο πιο γρήγορα και άμεσα λύνουμε τα προβλήματά τους.

Όντας ακόμη στην αρχή της σταδιοδρομίας μας η όρεξη για δουλεία και συνεχής μάθηση πάνω σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον είναι πολύ μεγάλη, έτσι ο πελάτης θα είναι ενήμερος για το τι συμβαίνει γύρω του συμβαδίζοντας με αυτό τον τρόπο με τις επιταγές της ελληνικής οικονομίας.

Στο Λογιστικό γραφείο του Παντελέων Π. Βερρή επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες που θα εξυπηρετούν τους πελάτες μας αλλά και την ίδια την εξέλιξη του γραφείου. Συστήματα εξειδικευμένης μηχανογράφησης, διαχείρισης πελατών και λογιστηρίων, ασφάλειας δεδομένων, έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης και 24ωρης σύνδεσης με το Διαδίκτυο μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλού επιπέδου, ποιοτικές και σε λογικό κόστος υπηρεσίες.

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ξεχωριστά ως μοναδικούς κάτω από απόλυτη εχεμύθεια και ειλικρίνεια. Κάθε πελάτης μας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Στόχος μας είναι να λύσουμε το πρόβλημα που τον απασχολεί, να τον αποδεσμεύσουμε από άσκοπο χάσιμο χρόνου και να τον πληροφορήσουμε σωστά για να είναι σωστές και οι αποφάσεις που θα πάρει.

 

 

 

Η ώρα

Ulti Clocks contentwww.verris.gr. Λογιστικό γραφείο Π. Βερρή . Developed By Voipwebnet